Muziekonderwijs in het Gooi.  We helpen je graag verder.

Kijk in onderstaand menu om snel te vinden wat je zoekt. Klik op de oranje woorden om er te komen.

Proefles: hier kun je online een proefles aanvragen. Je mag altijd eerst een vrijblijvende kennismakingsles/proefles volgen bij een docent van je keuze.

Onze leslocatie: wij zijn gehuisvest in het St. Vituscollege gelegen op de Beerensteinerlaan 69 te Bussum.

Lesaanbod:  hier vind je het totaal overzicht van ons lesaanbod. Wij bieden privéles op tal van instrumenten én zang, en bieden bovendien veel (korte) cursussen en ensembles aan.

Samenspelen in ensemble, band of koor: hier vind je een totaaloverzicht van ons samenspel aanbod. Privéles is heel leerzaam, maar een groep om mee samen te spelen en samen te leren is natuurlijk een super leuke aanvulling.

Docenten:  hier vind je het totaal overzicht van al onze docenten. Je mag bij ons direct contact opnemen met de docent. Ze staan je graag te woord en zijn nieuwsgierig naar je wensen en passies.

Lesovereenkomst: hier kun je een lesovereenkomst online invullen. Nieuwe leerlingen en cursisten kunnen op elk gewenst moment beginnen. Je bent van harte welkom!

Muziek voor kinderen van 0 tot (+/-) 7 jaar: hier vind je tal van leuke cursussen voor de allerkleinsten. Zoals: Muziek op schoot (0-3 jaar), Muziek in beweging (4-6 jaar), opstapcursus Melodie en Ritme (6-8 jaar), én Wegwijs op klavier (5-7 jaar). Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Er is ook een zeer nuttige  éénmalige sessie mogelijk voor alle leeftijden (vanaf 5 jaar) dat heet: Voor welk instrument heb ik talent?

Oriëntatie muziekinstrumenten: hier vind je informatie over deze cursus. Als je nog niet weet welk instrument je wilt leren spelen is deze korte cursus ideaal om een beeld te krijgen van wat er allemaal is.

Kinderkoor: Een prachtige opstap voor jonge kinderen tot 12 jaar om spelenderwijs met muziek in aanraking te komen, met het instrument dat iedereen altijd bij zich heeft. Naast het Kinderkoor zijn er voor tieners en ouderen ook een Soul-koor en een Opera-koor. Binnenkort ook een jongerenkoor.

Blokfluit: Als je echt nog niet weet met welk instrument te beginnen dan is de blokfuit van oudsher een vrij makkelijk en handzame instrument om mee te starten. Ook ideaal voor de allerjongsten. Je start gelijk met melodie, harmonie en ritme.

Contact: als je nog niet weet welk instrument of welke cursus bij jou past, neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Jeugdcultuurfonds: Krappe beurs maar toch muziekles? Kijk wat we in samenwerking met het JeugdCultuurFonds voor je kunnen betekenen.

Strijkers afdeling: hier het complete lesaanbod. Wij hebben een toonaangevende strijkersafdeling met een breed palet aan extra’s waaronder diverse ensembles en orkesten.

Uitvoerende musici: veel van onze docenten kunnen voor uw evenement live muziek verzorgen op professioneel niveau. Als u ons uw wensen kenbaar maakt kunnen wij u een passend aanbod doen.

bandjes5 groepsles_viool DNM - 18 DNM - 22 DNM - 25 zang_pop1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.