Astèr Fekre

Zang – Pop, R&B en Soul

Direct naar lestarieven, contact

Over Astèr

Astèr is een R&B/soul zangeres en geeft al een aantal jaar zanglessen. Ze specialiseerde zich als popmuzikant/zangeres en docent op de Rockacademie, Tilburg waar ze in 2015 is afgestudeerd in de richting docentschap.

Tijdens haar opleiding was Astèr actief als backingvocalist en sessie muzikant. Ze heeft gedurende deze periode bij verschillende bands en artiesten backings gezongen (denk aan: Kerst op de Dam, Jaap Reesema, Shirma Rousse (tijdens haar deelname aan The Voice e.a.).

Na haar opleiding is Astèr zich gaan focussen op haar werk als uitvoerend artiest. Onder haar eigen naam heeft zij al verschillende nummers uitgebracht en op verschillende plekken mogen optreden (De Melkweg, Voorprogramma clubtour Bo-Saris, Voorprogramma Mila J, FunX, Slam FM, Juize FM, De Dinoshow e.a.).

Naast uitvoerend artiest is Astèr al vele jaren actief als zangcoach. Zo geeft ze privé-lessen, groepslessen, workshops en koorlessen door het hele land. Daarnaast geeft ze ook zangcursussen bij cultuurcentrum Parnassos gericht op R&B en Soul

Benieuwd naar mijn werk als artiest?

Klik hier voor meer video’s.

Over de zanglessen

Tijdens mijn zanglessen focussen we vooral op het goed gebruiken van je stem. Daarbij is zangtechniek (EVT en CVT) essentieel. Op deze manier leer ik je hoe je met de juiste technieken en coaching het allerbeste uit je stem kunt halen! Daarbij vind ik het heel belangrijk dat jij er optimaal plezier uithaalt, want zingen is leuk! In mijn lessen vind ik het daarom ook belangrijk om jou zo vrij mogelijk te laten in de keuze van het repertoire. Hoewel ik vooral gespecialiseerd ben in Pop, R&B en Soul zijn alle andere stijlen natuurlijk meer dan welkom!

Naast zangtechniek zijn tekstbeleving en je performance natuurlijk ook onderdeel van het zingen. In de lessen wordt daar dan uiteraard ook tijd aan besteed. Samen met mij ga je aan de slag met het behalen van jouw vocale -en muzikale doelen! Ervaring en leeftijd speelt hierbij geen rol. Ik geeft les aan zowel de gevorderde als de startende leerling.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de lessen:

  • Zangtechniek
  • Muzikaliteit (improvisatie, een nummer eigen maken, ad-libs/riffs, tonatie e.a.)
  • Interpretatie (tekstbeleving)
  • Performance (hoe breng ik een nummer over naar een publiek)
  • Uitspraak (Engels)

Contact met Astèr

Tel: 06 8360 2302
E-mail:  asmfekre@gmail.com
Instagram: asterfekre

Lestarieven cursusjaar 2020-2021

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21 jr TARIEF ≥ 21 jr KORTING LESSEN
Individueel les wekelijks 30 min. € 1.070 € 1.295 38
Individueel les wekelijks 45 min. € 1.580 € 1.912 € 25 38
Individueel les 2 wekelijks 45 min. € 790 € 956 19
Individueel les 2 wekelijks 60 min. € 1.070 € 1.295 19

NB:

  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend
  • Andere lesvormen zijn mogelijk in overleg
  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.