Astrid Vroegindeweij

Harp

Direct naar lestarieven, contact

De harp is een bijzonder instrument om te bespelen en om naar te luisteren, en waarschijnlijk een van de oudste instrumenten die we kennen. Je stapt een klankenwereld binnen die vele schakeringen kent en met z’n schoonheid betoverend en zelfs geneeskrachtig kan werken! Je kunt er (vaak Ierse) volksmuziek en klassiek op spelen, maar ook pop en jazz. Samenspelen kan met meerdere harpen tegelijk of samen met andere instrumenten zoals fluit, viool of zang.

Dat het verslavend leuk kan zijn, daar kunnen de harpleerlingen van Astrid Vroegindeweij over meepraten. Myrthe, die ook graag meedoet met ensembleprojecten met meer harpen: “als ik speel voel ik me altijd blij worden, het geeft me positieve energie!”.

De lessen worden gegeven op de “kleine harp”, ook wel bekend als de Keltische harp. Er zijn verschillende soorten harpen. De mogelijkheid bestaat om na een aantal jaren over te stappen op de pedaalharp. Via De Nieuwe Muziekschool kan je een harp huren gedurende de eerste jaren. Je kunt leren harp spelen vanaf je 5de jaar, maar ook volwassenen kunnen beginnen met harplessen.

Heb je interesse, neem dan gerust contact op voor een gratis proefles.
Ontdek de wereld van de harp!

Over Astrid

Astrid Vroegindeweij begon op 9 jarige leeftijd met harpspelen aan de VML te Hilversum bij Leonie Nootermans en Ilona Kieft. Na het VWO vervolgde ze haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Ze studeerde achtereenvolgens bij Erika Waardenburg en Emily Heyens en was jarenlang harpdocent aan de Kunstlinie te Almere.

Tegenwoordig heeft ze een levendige privélespraktijk, geeft muzieklessen op verschillende basisscholen en staat ook zelf voor de klas.

Contact

Telefoon 06 4092 2451
Emailadres asvroeg@gmail.com

Lestarieven voor het cursusjaar

(het tabel op je mobiel  heen en weer schuiven om alle info te kunnen zien, of je telefoon kantelen)

LESVORM LESDUUR TARIEF LESSEN
Individueel 30 minuten per week € 920 38
Individueel 40 minuten per 2 weken € 625 19
Individueel 45 minuten per week € 1380 38