Bas van der Wal

Elektrische Gitaar

Direct naar lestarieven, contact

Als docent kan Bas van der Wal terugblikken op tientallen jaren ervaring. Bas rondde in 1997 zijn studie Cum Laude af aan het Hilversums conservatorium (nu Amsterdam). Sindsdien geeft Bas met veel plezier les aan jong en oud. Zijn insteek is om de leerlingen d.m.v hun favoriete muziek, datgene bij te brengen wat hen verder helpt om hun persoonlijke doel in de muziek te bereiken. De een is al blij als hij met een paar akkoorden wat leuke liedjes kan spelen, de ander wil zich misschien toeleggen op het spelen in een band. De een wil zichzelf leren begeleiden bij het zingen, de ander wil al ‘shreddend’ de geluidsbarrière doorbreken en leren soleren als zijn of haar favoriete gitaarheld. Noten lezen en theorie, of dat juist het liefst zo min mogelijk: iedereen is bij Bas van der Wal op zijn plek.

Over Bas

De kans is groot dat je Bas al eens hebt horen spelen. Hij speelt namelijk veel commercials in, zoals bijvoorbeeld ‘Let’s get digital’. Dit spotje is veel op radio en tv te horen geweest. De bijbehorende gitaarsolo, precies zoals Steve Lukather die speelde op ‘Let’s get physical’ was meestal niet in het spotje te horen:

Bas is verder vooral actief in de soul/jazz scene. Hij speelde bij Shirma Rouse en Sabrina Starke  en gaat vaak op tour met bands als The New Cool Collective.

Met zijn eigen band ‘The Fresh Cuts’ speelde Bas de afgelopen jaren elke maand in de North Sea Jazz club in Amsterdam. Hier begeleidden zij diverse artiesten uit binnen- en buitenland, dus geen stijl is Bas vreemd.

Contact met Bas

Telefoon 06 1419 5801
Email basvanderwal@gmail.com

Lestarieven cursusjaar 2019-2020

(schuif detabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21 jr TARIEF ≥ 21 jr LESSEN
Individueel les wekelijks 30 min. € 999 € 1.209 38
Individueel les wekelijks 20 min. € 699 € 846 38
Individueel les wekelijks 40 min. € 1.350 € 1.634 38

N.B.

  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.