Coos Zwagerman

Trompet, bugel, trombone

Direct naar lestarieven, contact

Lessen bij Coos

Het meest belangrijke in de les is wat jij, de leerling, graag wilt leren en welke muzieksoort jou het meest aanspreekt. Hierbij zoek ik dan geschikt materiaal. Alle verschillende mogelijkheden van de trompet (of bugel of trombone) wil ik jullie laten zien en beleven. Een gedegen techniek en een beetje muziektheorie is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de les.

Ik probeer ook zoveel mogelijk aandacht te besteden aan samenspel; dit is ook wat muziek maken zo leuk maakt! Dit kan zijn in combinatie met mijzelf, maar ook met andere leerlingen of zelfs met andere instrumenten! De Nieuwe Muziekschool biedt ook samenspeelcursussen en bandcoaching aan en ik moedig iedereen zoveel mogelijk aan hier aan deel te nemen. Materiaal hiervoor kan ook zeker in de les behandeld worden.

Muziek maken is een geweldige ervaring en is iets waar je (of je er nu mee verder gaat of na een periode weer stopt) de rest van je leven plezier van hebt!

Over Coos

Ik ben een veelzijdige trompettist, met interesse en ervaring in bijna alle denkbare muziekstijlen. In 2011 heb ik de opleiding Jazztrompet afgerond aan het Conservatorium van Amsterdam en heb me daarna verder verdiept in jazz, maar ook bijvoorbeeld in popmuziek en klassieke muziek. Ik speel/speelde met uiteenlopende artiesten als Ruben Hein, Kris Berry en het Glenn Miller Orchestra. Daarnaast ben ik ook als leider actief in mijn eigen bands/projecten.

Inmiddels geef ik meer dan 10 jaar les, en heb in die periode al de meest uiteenlopende leerlingen begeleid. Van absolute beginner tot conservatoriumstudent, van klassieke muziek tot jazzimprovisatie en van heel jong tot gepensioneerde. Iedereen is dus van harte welkom!

Naast het gebruikelijke dubbel-instrument de bugel, ben ik me sinds een jaar ook aan het bekwamen op de trombone en geef ook al enige leerlingen les op dit instrument.

Coos op trompet en piano bij het VPRO programma Vrije Geluiden met Kris Berry

Contact met Coos

Telefoon 06 2164 6421
E-mail coos_zwagerman@hotmail.com

Lestarieven cursusjaar 2020-2021

(de tabel op je mobiel  heen en weer schuiven om alle info te kunnen zien, of je telefoon kantelen)

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21 jr TARIEF ≥ 21 jr LESSEN
Individueel les wekelijks 30 min. € 1.020 € 1.234 38
Individueel les wekelijks 45 min. € 1.530 € 1.851 38
Individueel les wekelijks 60 min. € 2.040 € 2.468 38

N.B.

  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.
  • Afwijkende lesvormen zijn in overleg mogelijk
  • Beginnen op ieder moment in het seizoen mogelijk