Jelske Hoogervorst

Saxofoon- en improvisatieles

Nieuw!  Bekijk hier mijn introductie video
Direct naar lestarieven, contact

Wat kan ik voor je doen?

Ik ben Jelske Hoogervorst, professioneel saxofoniste met een voorliefde voor soul, pop, jazz en improvisatie. Voordat ik jou meer vertel over mijzelf, vertel ik je eerst graag wat ik voor je kan betekenen.

  • Ik geef les aan blazers die willen leren improviseren. Iedereen is in staat zich muziek te verbeelden. Vanaf het moment dat je een instrument leert bespelen, kun je daarom al leren improviseren en zelf muziek bedenken.
  • Ik heb beperkt plaats voor leerlingen die gemotiveerd zijn om (beter) saxofoon te leren spelen. Deze lessen zijn op maandag en donderdag tussen 16 en 19u.
  • Ik gebruik een beproefde methode om je op een organische manier op gehoor te leren spelen of te leren improviseren. Ik heb al veel leerlingen hiermee verder geholpen. Improvise for Real heet deze methode.

Wie kan er bij mij terecht?

  • Ik heb momenteel plaats voor gevorderde blazers (jongeren en volwassenen) die willen leren improviseren. Mijn lesdagen zijn maandag en donderdag in Bussum. Alle blazers zijn welkom: saxofoon, fluit, klarinet, trompet, trombone etc.
  • Je kunt kiezen voor privéles eens per 2 weken, of lessen op afspraak (1, 5 of 10 lessen).
  • Vraag vrijblijvend een proefles aan.

Over mij

Ik speel graag  jazz, funk en soul, en hou van improviseren. Ik ben afgestudeerd als jazzsaxofonist aan het Conservatorium van Amsterdam en heb daar ook een tijdje gewerkt. Ik speel als freelancer met diverse bands en artiesten (zoals Ellen ten Damme, Candy Dulfer, Do, Edsilia Rombley, Ruth Jaccott, Barry Hay, Marcel de Groot, Erwin Nyhoff, Marlayne, Peter Koelewijn, Shirma Rouse, diverse ‘The Voice’-artiesten). Op Nederlandse podia (zoals het North Sea Jazz Festival en -club) en op buitenlandse podia. Met mijn eigen band Liquid Lefty bracht ik in 2010 de CD Frozen uit en won de compositieprijs van de Dutch Jazz Competition. Met mijn eigen band Sugar bracht ik in 2013 de CD Ode uit. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met lesgeven, zowel privé als aan diverse muziekscholen. Sinds 2007 geef ik les bij De Nieuwe Muziekschool. Ik geef ook regelmatig improvisatieworkshops.

contact

Telefoonnummer:    06-1921 0976
E-mailadres:   jelskehoogervorst@gmail.com
Website:   jelskehoogervorst.nl  www.echtimproviseren.nl

Lestarieven cursusjaar 2020-2021
(te betalen in termijnen)

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21 jr TARIEF ≥ 21 jr LESSEN
Individueel les wekelijks 30 min. € 1.070 € 1.295 (in 3 termijnen) 38
Individueel les 2-wekelijks 45 min. € 805 € 975 (in 3 termijnen) 19
Tien-lessenkaart 60 minuten € 625 € 755 10*
Losse les 60 minuten € 64 € 77 1

  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.
  • Je kunt op elk gewenst moment beginnen
  • *de tien-lessenkaart is 1 seizoen geldig