Karina Goei

Vioolles voor kinderen en volwassenen

Direct naar lestarieven, contact

Over Karina

Hou je van muziek? Wil je bezig zijn met muziek? Wil je zelf kunnen spelen, alleen of met anderen, op je eigen instrument? Lijkt de viool je wel wat? Kom dan viool leren spelen!
Plezier in de les vind ik belangrijk maar dat betekent niet dat je niet iedere dag hoeft te studeren. Ik geef zowel les aan kinderen als aan volwassenen. Voor de hele kleintjes (vier, vijf zes jaar) heb ik een eigen studiemethode. Ook organiseer ik groepslessen en kamermuziekensembles. Je kunt me altijd bellen voor vragen. Ik geef thuis les en woon in Naarden.

Vioolles

Ik begin de les vaak met voor- en naspeeloefeningen. Luisteren, kijken en nadoen. Hoe doe je zoiets nu? Hoe krijg je klank en een mooie toon uit je viool?
De oefeningen en stukjes die in de les worden besproken moet je thuis zo goed mogelijk herhalen. Hoe vaker je thuis op je viool oefent hoe beter je het onder de knie krijgt en hoe sneller je vordert. Aan het eind van de les wordt het “huiswerk’ netjes in een schrift genoteerd zodat het duidelijk is wat je voor de volgende keer moet doen.
Ik organiseer naast de individuele lessen ook kleine ensembles voor leerlingen.
Ieder jaar zijn er mogelijkheden om je liedjes en stukken voor te spelen op een voorspeelmiddag/avond.

Cursus Strijk-kwartet spelen voor beginners

In deze beginnerscursus ga je samen spelen met twee violen, een altviool en een cello, óf met drie violen en een cello. Voordat we beginnen krijgt iedereen een partij die je al kunt oefenen voor de eerste bijeenkomst hebben.
Je kunt je individueel opgeven maar ook samen. Het makkelijkst is natuurlijk als je al een kwartet bij elkaar hebt gevormd: je speelt viool en je kent bijvoorbeeld nog twee leuke violisten en iemand die cello speelt. Ik probeer verder groepjes te vormen. Het niveau, hoe ver je al bent en met wie je bevriend bent bepalen in welk kwartet je uiteindelijk komt en welke muziek je gaat spelen.

De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten waaronder een generale repetitie en een afsluitend concert. Deze cursus is voor kinderen en volwassenen. Startdatum in overleg.

Contact met Karina

Telefoon 035 695 31 31 of 06 2947 3517
E-mail kghgoei@hotmail.com
website www.karinagoei.nl

Lestarieven cursusjaar 2019-2020

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21jr TARIEF ≥ 21jr  LESSEN
individueel les wekelijks 45 min. € 1.470 €1.779 38
individueel les wekelijks 30 min. € 980 € 1.186 38
duo-les (2 pers.) wekelijks 45 min. € 790 p.p. € 956 p.p. 38
individueel les tweewekelijks 45 min. € 760 € 920 19
Strijk-kwartet Kijk hier  

  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.