Lucette Snellenburg

Zang

Nieuw! Bekijk hier mijn introductie video
Direct naar lestarieven, contact

ZING!

Want van zingen word je blij en het is gezond, leuk en ontspannend!!

Heb jij ook zo’n passie voor zingen en baal je ervan dat je die ene noot steeds nèt niet haalt? Wil je niet meer hees zijn na het zingen en genoeg adem hebben voor die lange zin?

Ik help je graag om je stem bewuster te gebruiken zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en het zingen nòg leuker wordt! Ontdek de mogelijkheden van je stem of je nu pop, soul, rock, Nederlandstalig, jazz, musical of kleinkunst wilt zingen. Je werkt in de les niet alleen aan je zangtechniek, houding en ademhaling maar zeker ook aan je tekstbehandeling, timing, performance en microfoongebruik.

De lessen zijn nooit standaard maar worden afgestemd op jou. Natuurlijk wil je graag nummers zingen in de stijl waar jij van houdt. Samen kiezen we een lied dat aansluit bij jouw niveau en interesse. Je zingt dan met de instrumentale versie of met pianobegeleiding

Ik maak gebruik van de klassieke basistechniek, mijn eigen ervaring en van moderne zangtechnieken zoals CVT en  UVS.

Zangles individueel

In een individuele zangles heb je één op één les en heb ik alle aandacht voor jouw stem.
Wat zijn je sterke punten en wat zou je kunnen/willen verbeteren aan je zang? De lessen zijn voor alle leeftijden en alle niveaus.

Zangles duo

In een duo zangles heb je samen met een vriend/vriendin/dochter/zus/man etc. les.
Jullie kiezen samen een song uit, er wordt gewerkt aan de individuele verbeterpunten, stemtechniek, interpretatie, timing, presentatie én aan meerstemmigheid. De lessen zijn voor alle leeftijden en alle niveaus maar je kunt je alleen als duo aanmelden.

Coaching en auditievoorbereiding

Ga je auditie doen voor een talentenjacht, conservatorium of popschool? Ook dan kan ik je helpen om goed voorbereid voor de dag te komen. Maar ook als je een CD gaat opnemen, nieuw repertoire voor je band moet instuderen, of als je als verrassing een liedje wilt zingen voor je allerliefste help ik je graag!

Wat heb je nodig?

  • De tekst of bladmuziek van je song op papier, en een pen zodat je aantekeningen kunt maken.
  • Maak een zanglesmap zodat je alles fijn bij elkaar hebt.
  • Een telefoon met opnamefunctie, zodat je (delen van) je les op kunt nemen en je de informatie/tips/oefeningen thuis nog eens rustig kunt terug luisteren.
  • Als je een bubbelbuisje (Laxvox) hebt gekregen, neem die dan ook mee!
  • Een flesje water.

Lucette Snellenburg

Lucette is een ervaren en veelzijdige zangeres die met haar soulvolle stem en innemende persoonlijkheid op verschillende manieren invulling geeft aan haar passie.

Zo toerde ze als soliste met het Metropole orkest, de WDR Bigband en het Glenn Miller Orkest en maakte ze deel uit van de Vocalgroup Sisters waarmee ze talloze bedrijfsevenementen en radio- en televisieoptredens deed in binnen- en buitenland.

Ze heeft haar eigen zangstudio in Amersfoort, geeft inspirerende workshops en zanglessen aan jong en oud, is in diverse commercials te horen en verzorgt backingvocals voor vele artiesten.

Maar weinig zangeressen kunnen zoveel soul, zoveel oprechte bezieling in hun repertoire leggen als Lucette. Geen wonder dat haar afstudeer optreden aan het Hilversums Conservatorium goed was voor dat felbegeerde maar toch zo zeldzame “cum laude”.  Het was diezelfde bezieling die Lucette tot winnares van de prestigieuze Pall Mall Swing Award maakte.

In 2014 werd Lucette gevraagd om mee te doen aan het televisieprogramma The Voice of Holland. Na lang twijfelen besloot ze de sprong te wagen en met succes; alle stoelen draaiden!

Zingen is een vak, bezieling een gave.
Lucette heeft die gave.

Contact met Lucette

Tel: 06 1068 2333
E-mail:  info@lucette.nl
Website:  www.lucette.nl

Lestarieven cursusjaar 2022-2023

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21 jr TARIEF ≥ 21 jr LESSEN
Individueel les wekelijks 30 min. € 1.100 € 1.330 38
Individueel les wekelijks 45 min. € 1.688 € 2.045 38
Individueel les 2 wekelijks 45 min. € 895 € 1.083 19
Individueel les 2 wekelijks 60 min. € 1.100 € 1.330 19
duoles wekelijks 30 min. € 745 € 900 38

NB:

  • Andere lesvorm of lesduur is mogelijk in overleg
  • Lucette geeft les op de woensdag
  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.