María Cristina González

Dwarsfluit / Barokfluit

Direct naar lestarieven, contact

Wacht niet langer met het starten van een nieuwe hobby!

Heb je altijd genoten van muziek, maar durfde je nooit zelf muziek te maken? Wil je de universele taal van muziek leren? Als je het heerlijk zou vinden om jezelf uit te kunnen drukken door middel van een muziekinstrument, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ongeacht je niveau, leeftijd of verwachtingen, ik ben een docent met een flexibele instelling. Met ervaring in het lesgeven aan mensen van alle leeftijden, niveaus en muzikale voorkeuren of achtergronden. Oftewel, mijn lessen zullen aangepast zijn op jouw omstandigheden, voortgang en wensen.
Zou je een specifiek reptoire onder de knie willen krijgen? Ik kan je helpen met Barok, Klassiek, Romantiek, Modern, Wereldmuziek, Popmuziek of Traditionele muziek .. Maak je niet druk, ik zal je helpen om je eigen weg te vinden.

Mijn lesmethode

Als het aankomt op leren, zijn we allemaal verschillend. Daarom maak ik geen gebruik van één standaard leermethode. Het is mijn doel om een leuke, gevarieerde en uitdagende studiepad voor je te ontwikkelen, om jouw doelstellingen te behalen. Ik ben een ervaren fluitist, ik heb veel ervaring met kinderen, en ik kijk ernaar uit om je de wereld van de fluit en muziek te laten ontdekken op een leuke en uitdagende manier.

 

Over mij

Ik ben María Cristina, een Zuid-Spaanse freelance fluitiste, en ik woon ruim 7 jaar in Amsterdam. Ik heb mijn Bachelor en Master gehaald in het Conservatorium van Amsterdam, onder de begeleiding van Vincent Cortvrint (Koninklijke Concertgebouworkest) voor fluit en Piccolo, Marten Root voor historische fluiten en Kersten McCall (Koninklijke  Concertgebouworkest) voor moderne fluit.

Gedurende mijn tijd in Amsterdam, heb ik het geluk gehad om te studeren in een stad en aan een Conservatorium met een grote diversiteit aan mensen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met een grote variëteit aan muzikale stijlen; van klassiek tot hedendaags en van barok tot jazz en zelfs wereldmuziek.

Ik werk daarnaast als professioneel fluitist met verschillende orkesten in Nederland, zoals het Koninklijk Concertgebouworkest, het Philharmonie Zuid-Nederland, Het Nieuw Ensemble, Metropole Orkest, Orkest van het Oosten, Nederlandse Bachvereniging, Linos Ensemble, Ensemble Resonanz, oftewel ik heb meer dan genoeg ervaring met meerdere orkesten en stijlen!

Contact

(de tabel op je mobiel  heen en weer schuiven om alle info te kunnen zien, of je telefoon kantelen)

Telefoonnummer: 06 4412 6102
E-mailadres: mariacristina.undine@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/mariacristina.gonzalez.3532

Lestarieven cursusjaar 2022-2023

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21 jr TARIEF ≥ 21 jr LESSEN
Individueel les wekelijks 30 min. € 1.130 € 1.368 38
Individueel les wekelijks 45 min. € 1.670 € 2.020 38
Individueel les wekelijks 60 min. € 2.200 € 2.662 38
Individueel les per twee weken 60 min. € 1.130 € 1.368 19
5 proeflessen wekelijks 30 min. € 165 € 200 5
  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.
  • Betaling geschiedt per periode (sept-dec, jan-april, mei-juli)