Menno Roymans

Elektrisch & Akoestisch Gitaar
Songwriting, Pianobegeleiding, Trombone

Direct naar lestarieven, contact

Over Menno

Een gitarist in hart en nieren, maar mede door mijn brede muzieksmaak en afgeronde Opleiding Docent Muziek (ODM) aan het Utrechts Conservatorium heb ik ervaring in vele stijlen en op vele instrumenten. In verschillende formaties heb ik op diverse podia, festivals en (inter)nationale radio gespeeld op gitaar, zang, trombone, basgitaar, percussie, bouzouki en dwarsfluit. ‘Waar een wil is, is een weg’ en ‘fake it ‘till you make it’ zijn twee van mijn motto’s. De basis van mijn muzieklessen is altijd gecentreerd rondom het plezier van musiceren. Leergierigheid en discipline zijn zeker noodzakelijk, maar komen vanzelf voort uit de lol van het maken van muziek.

Gitaar

Op gitaar maak ik je wegwijs in veel verschillende stijlen. Van moderne popmuziek, tot de rock- en pop classics, fingerstyle in de stijl van Tommy Emmanuel en Harry Sacksioni, keiharde metal, singersongwriter, open stemmingen; bijna niets is mij te gek. Of je nu liever akkoordenschema’s, tabs,  met YouTube of lekker vrijuit wilt spelen; ik vind met jou de juiste route om je doel te bereiken. We kunnen het hebben over verschillende inspiratiebronnen, technieken, maar ook over je rol in een band of het spelen met effectpedalen.

Songwriting & jezelf begeleiden

Schrijf je zelf liedjes maar merk je dat je vast zit in bepaalde akkoordenschema’s? Of zou je zelf graag muziek willen componeren en heb je geen idee waar je moet beginnen? Vind je het lastig om een mooie melodie bij een akkoord te bedenken? Of loop je juist vast op tekst of presentatie? Als ervaren zanger, en muzikaal begeleider van verschillende zangers en zangeressen kan ik in dit proces een waardevolle coach voor je zijn.

Piano basis & jezelf begeleiden

In mijn jonge jaren speelde ik veel klassiek piano. Op het conservatorium leerde ik door middel van eenvoudige technieken effectief zangers en koren begeleiden op piano. Het is verreweg het gemakkelijkste instrument om snel echte muziek uit te krijgen. Via de methode ‘Wegwijs op klavier’ kunnen ook absolute beginners bij mij terecht.

Trombone

Als autodidact trombonist heb ik op vele (inter)nationale concertpodia gestaan. Je hoeft geen 100 noten per minuut, of in de allerhoogste registers te kunnen spelen om snel en leuk muziek te kunnen maken op de trombone. Via de methode ‘Horen, lezen & spelen’ krijgen we snel de basis-techniek onder de knie. De trombone is met name geschikt voor stijlen als funk, reggae, blues en rock.

Contact met Menno

Telefoon 06 1059 9459
Email mennodeman@hotmail.com

Lestarieven cursusjaar 2022-2023

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21jr TARIEF ≥ 21jr LESSEN
Individueel les wekelijks 60 min. € 2.150 € 2.600 38
Individueel les wekelijks 40 min. € 1.525 € 1.845 38
Individueel les wekelijks 30 min. € 1.145 € 1.385 38
Individueel les wekelijks 20 min. € 810 n.v.t. 38
10 lessen pakket 30 min. €320 €388 10

N.B.

  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.