Serena Vanheuverswijn

Viool

Nieuw!  Bekijk hier mijn introductie video
Direct naar lestarieven, contact

Over Serena

Serena Vanheuverswijn (1998) is geboren in Gent, België. Zij speelt viool sinds haar negende en studeert momenteel aan het Utrechts Conservatorium waar zij lest bij Chris Duindam.

Daarnaast speelt Serena in het pianotrio het ‘Zahetsa Trio’, waarmee zij diverse prijzen won in Nederland (Tristan Keuris Concours, 1e prijs 2015) en in het buitenland (Schotland, Norman Cooper Chamber Music Concours, 1e prijs 2014). Ook speelt ze in een pianokwintet, het ‘Philharmonie Quintet’ met andere studenten van diverse conservatoria in Nederland en buitenland.

Naast kamermuziek heeft Serena in vele orkesten gespeeld, zoals het Amersfoorts Jeugd Orkest, Nederlands Jeugd Strijk Orkest, het Ricciotti Ensemble en het Nationaal Jeugd Orkest.

Sinds 2016 bespeelt Serena een viool en strijkstok ter beschikking gesteld door het Nationaal Instrumenten Fonds (NMF).

Krijg les van Serena!

Serena heeft haar methodiek en pedagogiek vakken op het Conservatorium afgerond met een uitzonderlijk hoge beoordeling en aanprijzing van docenten, en is zo ook zeer actief in het doceren. Naast privé-vioollessen geeft zij ook de cursus “Muziek voor de Ukkepuk”, voor kinderen van 0-4 jaar oud. Lees meer hierover op de pagina Jong beginnen

“Muziekmaken vind ik het mooiste wat er is en muziek overdragen is mijn passie. Dit zul je ook terugzien in mijn lessen; ik ben enthousiast, energiek en maak veel plezier met de leerlingen, maar ben tegelijk gestructureerd en verantwoordelijk. Niveau, plezier en samenspel zijn voor mij belangrijke begrippen in de vioollessen die ik geef. Ik vind het belangrijk dat een leerling een goede techniek leert én tegelijk ontzettend geniet en plezier maakt. Als ik dit zie bij een leerling, is mijn missie geslaagd en geniet ik zelf ook het meest”

“Omdat ik zelf in veel ensembles en orkesten speel en heb gespeeld, weet ik hoe belangrijk en leerzaam het is om samen te spelen en muziek te maken met anderen. Naast dat je vrienden maakt in ensembles en orkesten leer je ook naar elkaar luisteren en samenwerken. Iets wat naar mijn idee niet alleen in de muziek belangrijk is om te kunnen, maar op elk vlak en bezigheid die je doet en gaat doen”.

Ben je enthousiast en gemotiveerd om muziek te maken en lijkt het je leuk om de viool te leren spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Contact met Serena

Tel: 06 2984 4413
E-mail: serena.hm@hotmail.com

Lestarieven cursusjaar 2022-2023

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORM LESDUUR TARIEF < 21 jr TARIEF ≥ 21 jr LESSEN
Individueel les wekelijks 30 min. € 1.030 € 1.247 36
duoles wekelijks 30 min. € 565 p.p. € 685 36
Individueel les wekelijks 45 min. € 1.515 € 1.835 36
Individueel les wekelijks 60 min. € 2.060 € 2.495 36
Individueel les 2 wekelijks 60 min. € 1.30 €1.247 18
Introcursus wekelijks 60 min. € 80 €97 3
Muziek voor de Ukkepuk wekelijks 45 min. € 150 10

NB:

  • Een seizoen beslaat 36 lesweken en bestaat uit 34 lesweken en 2 voorspeelavonden. Vakanties worden niet meegerekend
  • Andere lesvormen en maatwerk zijn mogelijk in overleg
  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW
  • Betaling geschiedt in drie termijnen (sept-dec, jan-april, juni-juli). Met uitzondering van cursus ‘Muziek voor de Ukkepuk’ (betaling in één keer)
  • Twijfel je of vioolles iets is voor jou? Probeer dan een gratis proefles of doe de introductiecursus!
  • Voor meer informatie over de cursus ‘Muziek voor de Ukkepuk’ klik hier.