Viktoria Bori

Piano, Keyboard, Muziektheorie

Direct naar lestarieven, contact

Viktoria_Bori

Over Viktoria

Ik ben een veelzijdig multi-instrumentaliste met een voorliefde voor salsa en latin muziek. Ik studeerde als klassiek pianiste af aan het Franz Liszt Conservatorium in Hongarije, mijn geboorteland. Ik woon en werk sinds ruim twintig jaar in Nederland als uitvoerend musicus en als piano- en keyboarddocente. Ik ben ook trompet gaan spelen en speel nu beide instrumenten (trompet en piano) in bands op het gebied van latin, pop, soul, rock, kaseko en mariachi.

Ik heb ruim twintig jaar ervaring met lesgeven aan verschillende muziekscholen en muziekcentra (zoals Muziekschool Amsterdam en Pier K in Hoofddorp). Naast piano- en keyboard les geef ik tevens muziektheorie cursussen en bandcoaching. Ik geef bij De Nieuwe Muziekschool les op donderdag.

Over de les

Ik heb ervaring met zeer verschillende muziekstijlen (van klassiek tot salsa, van pop en soul tot reggae en kaseko). Dit rijke stijlenpalet pas ik toe in mijn lessen. Ik laat je kennismaken met verschillende soorten muziek, en ik geef je bovendien de vrijheid om je eigen favoriete nummers uit te zoeken en te leren spelen op jouw niveau. Daarnaast besteed ik in de lessen uiteraard veel aandacht aan techniek, theorie en bladmuziek (leren) lezen.

Ik help je niet alleen om solo piano te leren spelen, maar help je ook op weg als je in een band  of ensemble wilt spelen. Zo kun je als de toetsenist van een band keyboard-, strijkers- of blazerspartijen leren spelen. Dit kan je ondersteunen om mee te doen aan een jaarlijkse bandjesproject of een cursus Bandles van De Nieuwe Muziekschool.

Contact

Telefoonnummer: 06-5362 6786
E-mailadres: vabori@hotmail.com

Lestarieven per cursusjaar

(schuif het tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of je telefoon kantelen)

LESVORM LESDUUR TARIEF LESSEN
Individueel 30 min. per week € 975 38
Individueel 45 min. wekelijks € 1460 38
Individueel 60 min. per 2 weken € 975 19
Kennismakingsles 30 min. gratis

  • afwijkende lesvormen in overleg mogelijk
  • duo-lessen bij twee gelijkwaardige (leeftijd, niveau) leerlingen mogelijk
  • leerlingen vanaf 21 jaar betalen 21% BTW over het lesgeld