Celloles Bussum

Heb je ooit willen spelen in een kleine kamermuziek-groep, een strijkorkest of in en grote symfonieorkest? Of een instrument leren spelen waarmee je vrij makkelijk met andere kan spelen, of wil je juist alleen in je eigen kamer mooie melodie spelen van beroemde componisten zoals Bach of Saint-Saens?

Volg dan celloles bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum. Betaalbare, professionele cellolessen van Timothée Busch of Saskia le Poole. Voor jong en oud, beginners en gevorderden.  

Timothée is – zoals al onze docenten – gediplomeerd, zeer actief als uitvoerend musicus, en heeft ruime ervaring met lesgeven. Timothee speelt zelf o.a. in het Arcadië Trio, het Rietveld Kwartet en Duo Ponticello. Hij is ook al jaren lid van het Ciconia Consort, een strijkorkest, waarmee hij het hele jaar door in heel Nederland uitvoeringen geeft.  Voor meer informatie ga je naar de pagina van Timothee.

Saskia behaalde haar Master of Music cello aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ze speelt in divers genres: klassiek, pop, gospel, rock en werkt samen met producer/zanger Guflux. Saskia beheerst ook de ‘electric’ cello, uiteraard zeer geschikt voor de verschillende muziekstijlen. Saskia hanteert een strippenkaart, dus ook leerlingen die niet wekelijks tijd hebben kunnen bij Saskia terecht. Voor meer informatie ga je naar de pagina van Saskia.

Al onze docenten bepalen hun eigen lesvormen en tarieven.