DJ en Producer

De computer als instrument

Al sinds de opkomst van de computer werd er muziek mee gemaakt. Daardoor is de  computer nu niet meer weg te denken uit muziekproductie. Het is in de loop der tijd een écht instrument geworden. In de huidige generatie staan er muzikanten op die geen viool of gitaar, maar de computer willen leren bespelen. Dit instrument kan namelijk het meeste van allemaal! Daarom is het gek dat je bij de meeste muziekscholen geen les kan krijgen als DJ en muziekproducer. Daar komt nu verandering in. Bij De Nieuwe Muziekschool geeft Joost Manger Cats, zelf ervaren producer en gediplomeerd audio-engineer, les in het maken van muziek met de computer en andere digitale apparatuur.

Eén op één begeleiding

Muziekproductie is bijzonder ingewikkeld en goede, persoonlijke begeleiding kan net het verschil maken tussen doorgaan en stoppen. Tussen frustratie en plezier. Daarom kan je ook buiten de lessen terecht met vragen. Op die manier zit je niet te wachten tot de volgende les tot je door kan. Dus voor DJ en Producer les ben je bij Joost aan het juiste adres. Al was het alleen al om vertrouwd te raken met de apparatuur voordat je zelf gaat investeren.

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om met muziek en -apparatuur bezig te zijn.

  • Wil je graag als DJ aan de slag maar weet je nog niet of je wel meteen apparatuur moet kopen? Kom het bij Joost uitproberen en leer meteen waar al die knoppen voor zijn.
  • Maak je al muziek met de computer en wil je graag een stap verder? Joost legt je uit welke functie je wanneer kan gebruiken en zorgt dat je sneller en beter kan produceren.
  • Schrijf je liedjes maar weet je nog niet hoe je die moet opnemen? Begin dan door contact op te nemen met Joost.

Meer info over de lessen, tarieven en contactgegevens vind je hier.