Oriëntatie Muziekinstrumenten

Direct naar contact, lestarieven

De cursus oriëntatie muziekinstrumenten is een hele leuke voorbereidende cursus voor kinderen van 6-10 jaar die interesse hebben in muziek,  maar nog niet weten op welk instrument ze willen gaan spelen.

In groepjes maakt Annelieke Lieverse je op een speelse manier kennis met verschillende muziekinstrumenten. Je gaat zelf instrumenten verkennen en erop leren spelen. En tijdens muzikale spelletjes leer je ook een aantal basisprincipes zoals; ritme, dynamiek, vorm en tempo. Om je te inspireren zullen leerlingen van DNM hun instrument laten horen in de les.

Lijkt het je leuk om samen muziek te maken, instrumenten te verkennen en te ontdekken welke klanken en instrumenten jou het meest aanspreken? Geef je dan op!

Wanneer

-De cursus start nà de zomervakantie (week 37) vanaf 15 september wekelijks op donderdag om 16:00 uur.
– de cursus duurt 5 weken en er zitten maximaal 6 kinderen in een groep
– elke les duurt 60 minuten

Over Annelieke

In 2014 heb ik mijn Bachelor afgerond aan het Utrechts Conservatorium, daar studeerde ik klassiek klarinet. Naast het vertrouwde klarinetrepetoire vind ik het erg leuk om stukken te spelen die op de grens van de klassieke muziekwereld liggen. Zo speelde ik op mijn eindexamen een jazzy stuk waarin de klarinet een nachtegaal mag vertolken. In 2012 is het ensemble ClariNext opgericht; een klarinet ensemble gevormd door de ‘next generation’ klarinettisten. In dit ensemble kreeg ik de kans om bassethoorn te spelen. De liefde voor dit instrument is nog steeds aanwezig. Zo voerde ik onlangs het requiem van Mozart uit in de Grote Kerk van Naarden.

Ik heb ruime ervaring met lesgeven, zowel indiviueel als groepslessen. Lesgeven vind ik erg waardevol. Het geeft me energie en voldoening om anderen wegwijs te maken in de muziek. En het inspireert me ook in het ontwikkelen van mijn eigen spel.

Annelieke geeft ook klarinetles én blokfluitles

Klink hier voor de klarinet pagina, en klik hier voor de blokfuit pagina.

e-mail:  annelieke.lieverse@gmail.com

Lestarieven

(schuif het tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of je telefoon kantelen)

LESVORM LESDUUR TARIEF