Pop/soul koor

NIEUW: Een Pop/Soul koor op DNM!

Direct naar contact en lestarieven
Onze zangdocente SaraLee Vos heeft een pop/soulkoor opgericht op DNM! Niet voor kinderen, maar juist voor de moeders en vaders!

Onze energieke en prettig gestoorde SaraLee geeft al zeker 10 jaar met veel succes en plezier de cursus Soulkoor bij Parnassos, en dirigeert haar soulkoor The Brand New Bags in Utrecht.

Nu heeft ze ook in Bussum een pop/soul koor opgericht. Het repertoire is heel breed, naast oude soul en nieuwe soul zullen we ook pop, R&B en Black Gospel zingen. Denk aan van Alicia Keys, Stevie Wonder, Adele, John Legend, George Michael, Amy Winehouse en Beyoncé. Lekker swingen met z’n allen!

Koor is volgens SaraLee niet alleen goed voor de ziel en je gezondheid, maar ook geweldig voor je muzikale ontwikkeling, je gehoor en geheugen. Je leert veel over techniek, over sound, timing, intonatie, uitspraak, en meerstemmig zingen.  Eigenlijk ben je lekker ‘mindful’ bezig, maar dan super gezellig: de bedoeling is dat je er vooral heel blij van wordt!

Tijd: woensdagavond van 20.00-21.30 uur, of in overleg.
Locatie: het muzieklokaal 88 op het St Vituscollege.
Ingangseisen: enige zangervaring is handig, want we gaan meerstemmig zingen. Er wordt niet of nauwelijks gewerkt met bladmuziek, dus van blad lezen is zeker geen vereiste. Wel is het belangrijk dat je heel erg houdt van zingen en enthousiast bent!

Zie hier een voorbeeld met The Brand New Bags:

Contact met SaraLee

Tel: 06 5089 8830
E-mail:  saraleevos@hotmail.com
Website:  www.saraleevos.com

Lestarieven

Lestarieven voor ensembles, bands en koren vind je hier.