Saxofoonles Bussum

DNM - 26

Wil jij saxofoonles? Dan kun je bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum terecht bij Jelske Hoogervorst en Itai Weissman. Beide gediplomeerd én gepassioneerd docent, en bovendien nog steeds actief als uitvoerend musicus.

Wil je leren meespelen met de muziek waar jij graag naar luistert? Wil je leren soleren en improviseren? Onze docenten geven op een eigentijdse manier les in stijlen als jazz, pop, soul, funk en dance.  Er is veel aandacht voor improvisatie, spelen op gehoor en samenspel.

Ze geven muziekles op maat. Ze werken niet standaard elke week een hoofdstuk van een boekje door, maar vinden het belangrijk om te weten wat jouw muzikale smaak is en welke leerstijl het beste bij jou past om goed sax te leren spelen. Voor de jonge leerlingen geldt: zodra je wat kunt op je saxofoon ga je samenspelen. Je kunt een keer per jaar meedoen  in een saxofoongroep en je kunt meedoen aan het bandjesproject in het voorjaar. Hier is ook -bij voldoende belangstelling-  plek voor een volwassenenband.

Je kunt op saxofoonles als je 8 jaar of ouder bent. volw_saxlesBelangrijk is dat je voortanden gewisseld zijn en je handen groot genoeg zijn om bij de kleppen te kunnen. Je bent nooit te oud om het te leren! Een saxofoon kun je huren bij Harry Bakker in Muiderberg.

Voor meer info over de docent, achtergrond, lesstijl en  -tarieven en het aanvragen van een proefles; kijk op de docentenpagina’s van Jelske Hoogervorst en Itai Weissman.  Ze hebben allebei voldoende plek voor nieuwe leerlingen. Jelske geeft ook een Jaartraining Leren Improviseren (voor alle blazers), en geeft tevens privélessen improvisatie in elke gewenste stijl en voor alle leeftijden. Itai geeft ook les op het EWI (Elektric Wind Instrument) én blokfluitles en ook een blokfluitklas voor beginners. Bovendien geeft Itai verschillende saxofoon ensembles aan die een rijke aanvulling zijn op de privé-lessen.