Strijkers Kwartetspel

Cursus Strijk-kwartet spelen voor beginners

Direct naar lestarieven, contact

In deze beginnerscursus, gegeven door Karina Goei, ga je samen spelen met twee violen, een altviool en een cello, óf met drie violen en een cello. Voordat we beginnen krijgt iedereen een partij die je al kunt oefenen voor we de eerste bijeenkomst hebben.
Je kunt je individueel opgeven maar ook samen. Het makkelijkst is natuurlijk als je al een kwartet bij elkaar hebt gevormd: je speelt viool en je kent bijvoorbeeld nog twee leuke violisten en iemand die cello speelt. Ik probeer verder groepjes te vormen. Het niveau, hoe ver je al bent en met wie je bevriend bent bepalen in welk kwartet je uiteindelijk komt en welke muziek je gaat spelen.

Wanneer?

We starten op twee momenten per jaar:

  • Najaarscursus:   5 weken voor én 5 weken nà de herfstvakantie. Afsluitend optreden tijdens het jaarlijkse Winter-concert.
  • Voorjaarscursus:   5 weken voor én 5 weken nà de voorjaarsvakantie. Afsluitend optreden tijdens het jaarlijkse Bandjes-concert.

Maar tussentijds inspringen kan natuurlijk ook.

Lesdagen

  • in overleg met de deelnemers
  • doorgaans in de namiddag of avond

Over Karina

Hou je van muziek? Wil je bezig zijn met muziek? Wil je zelf kunnen spelen, alleen of met anderen, op je eigen instrument? Lijkt de viool je wel wat? Kom dan viool leren spelen!
Plezier in de les vind ik belangrijk maar dat betekent niet dat je niet iedere dag hoeft te studeren. Ik geef zowel les aan kinderen als aan volwassenen. Voor de hele kleintjes (vier, vijf zes jaar) heb ik een eigen studiemethode. Ook organiseer ik groepslessen en kamermuziekensembles. Je kunt me altijd bellen voor vragen. Ik geef thuis les en woon in Naarden.

Contact

Telefoon 035 695 31 31 of 06 2947 3517
E-mail kghgoei@hotmail.com

Lestarieven

Lestarieven voor ensembles, bands en koren vind je hier.