Vioolles Bussum

Wil jij vioolles in Bussum? Volg dan vioolles bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum. Betaalbare, professionele vioollessen voor jong en oud, beginners en gevorderden.
viool

Bij De Nieuwe Muziekschool kun kiezen uit drie docenten. Al onze docenten zijn gediplomeerd, en hebben ruime ervaring met optreden en lesgeven. Kies de docent die het beste bij jou past.

Viool leren spelen kan al vanaf je 4e jaar. Je kunt natuurlijk ook starten als je ouder bent, ook volwassenen zijn van harte welkom. De docenten, Karina Goei, Lizette Bertelsmann en Serena Vanheuverswijn werken met eigen en bestaande lesmethodes. Er zijn allerlei lesvormen, groepsles (voor heel jonge kinderen bijvoorbeeld), privé- of duoles. Plezier staat voorop, en regelmatig oefenen draagt hier zeker aan bij. Serena geeft ook les aan de allerkleinsten: Muziek voor de Ukkepuk, speciaal voor kinderen van 0-4 jaar.

Voor meer info over de docenten, hun achtergrond, lesstijl en  -tarieven en het aanvragen van een proefles; kijk op de docentenpagina. Al onze docenten bepalen hun eigen lesvormen en tarieven.

 Karina Goei | Lizette Bertelsmann | Serena Vanheuverswijn