Kamermuziek

Direct naar lestarieven, contact

Wil je met meer mensen spelen? Ben je geënteresseerd in het spelen van duo’s of met een pianist? Wil je misschien spelen met een violist, cellist of saxofonist? Dit is je kans!

In deze cursus zal ik de klassieke muziekgroepen helpen. De groepen kunnen verschillend zijn, zolas twee violen, viool en cello, piano en saxofonist, piano en viool, noem maar op!

Ik geef je tips bij het kiezen van stukken, hoe je samen kunt spelen en oefenen, en om vooral te genieten van muziek!

Meld je individueel aan en geef je wensen door, ik kijk of we een geschikte combinatie kunnen maken, of meld je aan met één of meer vrienden die een instrument spelen, en ik geef je kamermuziekles!

Over Carlos

Ik ben Carlos Gómez Lorente, professioneel violist en viool- en altviooldocent. Ik ben niet al op mijn 3e begonnen met vioolspelen, mijn ouders zijn geen muzikanten. Maar de wil om te leren en de discipline om elke dag te studeren en te verbeteren hebben mij gebracht waar ik nu ben.

Naast individueel les geef ik ook muziektheorie en kamermuziekles.  Ik ben ook gespecialiseerd in Ierse folkmuziek, en schrijf mijn eigen lesmateriaal. Zoek je iets speciaals of wil je eens een andere vioolstijl proberen dan kan ik je daarmee helpen.

Contact

Telefoonnummer:   +346 6046 5070
E-mailadres: carlosgomezlorente@outlook.com

Lestarieven

Lestarieven voor ensembles, bands en koren vind je hier.