Lesaanbod

Direct naar:
-Instrumenten en Zang,
-Jong beginnen met muziek,
-Bands en Ensembles,
-Cursussen/Workshops,
-Algemene informatie.

(het tabel op je mobiel  heen en weer schuiven om alle info te kunnen zien, of je telefoon kantelen)

Instrumenten en Zang

Jong beginnen met muziek/Kinderkoren

Cursussen/Workshops

Algemene informatie

De Nieuwe Muziekschool  is gevestigd in Bussum en biedt lessen, cursussen en workshops aan voor volwassenen, jongeren en kinderen. Je kunt bij ons een instrument leren spelen of leren zingen, weer beginnen als je een tijdje niet meer gespeeld hebt, of samenspelen in bandjes en ensembles. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan diverse (korte) cursussen, workshops, bandles, ensembles, koren en voorbereidend muziekonderwijs. Voor meer informatie kun je  contact opnemen via de contactpagina, of rechtstreeks met onze docenten.

De stijl waarin je les kunt krijgen (klassieke muziek, pop, jazz, r&b, muziektheorie, improviseren, zelf liedjes schrijven) hangt af van de specialiteit van onze docenten. Je kunt doorlopend individuele lessen volgen, of een reeks lessen met de docent van jouw keuze afspreken. Je kunt meestal meteen beginnen (inschrijven), of eerst een gratis proefles aanvragen. Bij sommige instrumenten is het mogelijk je privélessen te combineren met ensembles.

Onze lessen worden gegeven in het gebouw van het St Vituscollege, Beerensteinerlaan 69 in Bussum. Sommige van onze docenten geven tevens les aan huis.

Voor meer informatie over een bepaald instrument, een kennismakingsgesprek, of voor bijvoorbeeld het aanvragen van een gratis proefles, kunt u rechtstreeks met de docent contact opnemen. Contactgegevens zijn te vinden op de pagina lesaanbod, of de docenten-lijst.

In de schoolvakanties zijn er geen reguliere lessen.

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops, cursussen, uitvoeringen en ander nieuws? Abonneer je op de nieuwsbrief (1 x per maand).