Drumles en Basgitaarles Bussum

 

De drums en de basgitaar (of contrabas) vormen de ritmesectie van nagenoeg elke band. De een kan niet zonder de ander. Vandaar dat onze bas en drum docenten én hun cursisten daarin veelvuldig samenwerken. De ritmesectie legt de basis voor alle overige instrumenten in een band en zijn daarme behoorlijk bepalend voor de uiteindelijke feel en sound van een popnummer.

Wil jij ook drumles, basgitaarles of contrabasles in Bussum? Volg die dan bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum. Professionele drumlessen van Amand de Ligt, en basgitaar en contrabaslessen van Marco van Os. Voor jong en oud, beginners en gevorderden. Marco en Amand zijn gediplomeerd docent, actief en ervaren als sessie-musicus, en hebben ruime ervaring met lesgeven. Bovendien geven ze beiden ook bandcoaching cursussen en verzorgen ze band studio-opnames en video sessies.

Voor meer info over de docent, achtergrond, lesstijl en  tarieven én het aanvragen van een proefles, kijk verder op de links onderaan deze pagina. Al onze docenten bepalen hun eigen lesvormen en tarieven.

Amand de Ligt|Marco van Os