Zangles Bussum

Zingen is leuk, leren zingen is nog leuker! Wil jij zangles in Bussum? Volg dan zangles bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum.  Betaalbare, professionele zanglessen (r&b, jazz, pop en meer). Voor jong en oud, beginners en gevorderden. Je kunt bij De Nieuwe Muziekschool kiezen uit drie docenten. Al onze docenten zijn gediplomeerd, actief als uitvoerend musicus, en hebben ruime ervaring met lesgeven. Kies de docent die het beste bij jou past.

zang_pop1De vier zangdocenten leren jou allemaal goed zingen, maar hebben je nog veel extra’s te bieden. SaraLee Vos,  Wies Ingwersen, Suzanne Pijpers en Astèr Fekre (soul, pop, R&B, jazz)  vinden het belangrijk dat een zanger of zangeres zich leert opstellen als muzikant en leert omgaan met de rol in de spotlight. Suzanne Pijpers is ook gespecialiseerd in het lesgeven aan jonge kinderen en leidt het kinderkoor.

Voor meer info over de docent, hun achtergrond, lesstijl en  -tarieven en het aanvragen van een proefles; kijk op hun eigen pagina. Al onze docenten bepalen hun eigen lesvormen en tarieven.

SaraLee Vos | Wies Ingwersen | Suzanne Pijpers|Astèr Fekre