Zangles Bussum

Zingen is heerlijk! En wat is het fijn als iemand je daar bij kan helpen. Want een verstandige techniek en goede begeleiding zijn belangrijk om goed te leren het zingen lang vol te houden en er zo nog meer van te kunnen genieten! Wil jij zangles in Bussum? Volg dan zangles van ons sympathieke docententeam bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum.  Professionele zanglessen in allerhande stijlen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Je kunt bij De Nieuwe Muziekschool kiezen uit maarliefst vier docenten! Al onze docenten zijn gediplomeerd, actief als uitvoerend musicus en hebben ruime ervaring met lesgeven. Kies de docent die het beste bij jou past.

zang_pop1Onze twee zangdocenten leren jou allemaal goed zingen, en hebben ieder vanuit hun eigen specialisaties nog veel extra’s te bieden. Gaby van Helsdingen en Suzanne Pijpers  coachen een zanger of zangeres ook hoe zich op te stellen als muzikant en te leren omgaan met de rol in de spotlight. Onze docenten werken veelvuldig samen en bieden ook projecten aan om in de praktijk te kunnen zingen in een band, of samen met gitarist of pianist.
Suzanne Pijpers staat bovendien voor ons kinderPopkoor en zij geeft tevens de cursus wegwijs op klavier voor hele jonge kinderen. Gaby van Helsdingen leidt ook ons moderne Gospelkoor.

Voor meer info over de docent, hun achtergrond, lesstijl en  -tarieven en het aanvragen van een proefles; kijk op hun eigen pagina via de links onderaan deze pagina. Al onze docenten bepalen hun eigen lesvormen en tarieven.

Gaby van Helsdingen Suzanne Pijpers