Arthur Bouma

Piano Klassiek

Direct naar lestarieven, contact

Hou je van Bach, Mozart en Beethoven? Droom je ervan om op een dag Chopin of Rachmaninov te kunnen spelen? Kun jij met je vingers niet van die 88 toetsen afblijven? Dan is pianoles bij mij echt iets voor jou! Of heb je ooit pianoles gehad, en zou je het weer willen oppakken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Ook dan kan ik je helpen om weer vol inspiratie piano te gaan spelen.

Over de Pianoles

Ik ben een bevlogen pianodocent met ruim 30 jaar ervaring, en ik geef les aan alle leeftijden en op alle niveau’s. In mijn lessen staat het plezier van muziek maken altijd voorop – van de eerste stapjes op de piano, tot de voorspeelavonden voor familie en vrienden, tot klaarstomen voor een concours of het conservatorium. Theorie, techniek en noten lezen zijn altijd een onderdeel van de les – zo kun jij de klassieke pianist worden die je wilt zijn.

Bij De Nieuwe Muziekschool geef ik les op woensdag en/of vrijdag. Heb je interesse? Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefles, de contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Over Arthur

Ik was op driejarige leeftijd al niet weg te slaan bij de piano die mijn ouders thuis hadden staan. Ik was dan ook dolblij toen ik op mijn zevende ‘echt’ op les mocht. Op elfjarige leeftijd kreeg ik van Sinterklaas een LP met alle etudes van Chopin, gespeeld door Vladimir Ashkenazy, en het boek met de bladmuziek. Spelen kon ik dat toen natuurlijk nog niet, maar de plaat werd stukgedraaid en het boek stukgelezen – ik wist dat ik klassiek pianist wilde worden!

In 1990 studeerde ik af aan het Utrechts Conservatorium. Tijdens mijn studie volgde ik masterclasses en deed ik mee aan verschillende concoursen. Ik heb altijd veel opgetreden, o.a. in de Kleine Zaal van het Concertgebouw; ik soleerde met orkest in pianoconcerten van Mozart, Grieg, Beethoven en Rachmaninov, gaf solorecitals, en speelde in verschillende kamermuziekensembles. Tegenwoordig begeleid ik koren, geef ik pianoles, en werk ik als arrangeur/componist. Daarnaast treed ik regelmatig op met het Scarbo Pianistencollectief, en speel ik celesta partijen in orkesten.

Contact

telefoon:06 2897 9259
e-mail:ambouma@online.nl

Lestarieven cursusjaar 2023-2024

(de tabel op je mobiel  heen en weer schuiven om alle info te kunnen zien, of je telefoon kantelen)

LESVORMLESDUURTARIEF < 21 jrTARIEF ≥ 21 jrLESSEN
Individueel les wekelijks30 min.€ 1.150€ 1.39238
Individueel les wekelijks45 min.€ 1.725€ 2.09738
Individueel les wekelijks60 min.€ 2.300€ 2.78338
Individueel les tweewekelijks60 min.€ 1.150€ 1.39219
Proefles30 min.gratisgratis1

  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.