Gitaarles Bussum

Wil jij gitaarles in Bussum? Volg dan gitaarles bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum. Betaalbare, professionele gitaarlessen (elektrisch of akoestisch) voor jong en oud, beginners en gevorderden. Al onze docenten zijn gediplomeerd, actief als uitvoerend musicus, en hebben ruime ervaring met lesgeven. Kies de docent die het beste bij jou past.

De gitaar is een heel veelzijdig instrument. Je kunt kiezen tussen akoestisch of elektrisch gitaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van klassiek en flamenco tot pop, jazz en blues. Het is een misverstand dat je, als je elektrische gitaar wilt spelen, eerst op een akoestische gitaar moet beginnen. Je kunt al beginnen als je 7 jaar bent, en te oud ben je gelukkig nooit. Albert Verbeek (pop) is gespecialiseerd in pop, rock, jazz en blues, improviseren en eigen composities maken. Bas van der Wal (pop/jazz) is zelf zeer actief in de Soul/Jazz scene en past zich helemaal aan de muziekstijl en niveau van zijn leerlingen.  Marijn Vlijm (klassiek/pop) geeft leuke, inspirerende en leerzame lessen op aan alle leeftijdsgroepen en in allerlei stijlen.

Voor meer info over de docent, hun achtergrond, lesstijl en  -tarieven en het aanvragen van een proefles; kijk op hun eigen pagina. Al onze docenten bepalen hun eigen lesvormen en tarieven.

Albert VerbeekMarijn Vlijm | Bas van der Wal