Gitaarles Bussum

Wil jij gitaarles in Bussum? Volg dan gitaarles bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum. Professionele gitaarlessen (elektrisch of akoestisch) voor jong en oud, beginners en gevorderden. Al onze docenten zijn gediplomeerd, actief als uitvoerend musicus, en hebben ruime ervaring met lesgeven. Kies de docent die het beste bij jou past.

De gitaar is een heel veelzijdig instrument. Je kunt kiezen tussen akoestisch of elektrisch gitaar, of Ukelele, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Van klassiek en flamenco tot pop, jazz, blues, rock en funk. Je kunt al beginnen als je 7 jaar bent, en te oud ben je gelukkig nooit.

Onze vier gitaardocenten leren jou allemaal goed gitaarspelen, en hebben ieder vanuit hun eigen specialisaties veel  extra’s te bieden. Marijn Vlijm , Albert Verbeek en Herman Onnen vormen een gezellig en hecht team, werken veelvuldig samen en bieden ook projecten aan om in de praktijk te kunnen spelen in een band. Wij bieden daarnaast ook bandcoaching cursussen aan!

Naast de gitaarlessen geeft docent Marijn Vlijm  ook Ukelele lessen. Een heerlijk, speels en laagdrempelig instrument.  De Ukelele is een  ideaal instrument voor jonge kinderen, beginnende singer songwriters, of als extra voor de reguliere gitarist. En natuurlijk handzaam in de vakantie om rond een kampvuurtje samen te kunnen spelen en zingen.

Voor meer info over de docent, hun achtergrond, lesstijl en  -tarieven en het aanvragen van een proefles; kijk op hun eigen pagina via de links onderaan deze pagina. Al onze docenten bepalen hun eigen lesvormen en tarieven.

Albert VerbeekMarijn Vlijm | Herman Onnen 

Er is trouwens een hele leuke gitaarwinkel in Bussum!  Gooise Gitaren