Carlos Gomez

Viool, altviool

Direct naar lestarieven, contact

Ik ben Carlos Gómez Lorente, professioneel violist en viool- en altviooldocent. Ik ben niet al op mijn 3e begonnen met vioolspelen, mijn ouders zijn geen muzikanten. Maar de wil om te leren en de discipline om elke dag te studeren en te verbeteren hebben mij gebracht waar ik nu ben.

Ik ben ook gespecialiseerd in Ierse folkmuziek, en schrijf mijn eigen lesmateriaal. Zoek je iets speciaals of wil je eens een andere vioolstijl proberen dan kan ik je daarmee helpen.

Over de vioolles

Lesgeven is een grote verantwoordelijkheid. Mijn prioriteit is om de leerling plezier te laten beleven tijdens het leren en om de muzikaliteit/creativiteit te stimuleren. Elke leerling is anders en heeft andere interesses, daarom zal ook elke leerling op een andere manier en met een andere methode les hebben.  De stijlen waarin ik lesgeef kunnen variëren van klassiek tot jazz, pop, enz.

Mijn passie voor het lesgeven begon toen mijn vader en neefje viool wilden leren spelen. Sindsdien ben ik vele studenten blijven onderwijzen, omdat ik energie en inspiratie krijg van mijn studenten. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende leerlingen lesgegeven en hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het gebruiken van verschillende methodieken.

Naast vioolles geef ik ook kamermuziekles.

Muziektheorie/ritmelessen

Wil je de mooie taal van de muziek leren? Heb je problemen met ritme, analyse of intervallen? Dan is dit de cursus voor jou! Het is echt belangrijk om de basiskennis te hebben voor het bespelen van een instrument. Als je geen klassieke muziek speelt, zal dit je ook helpen te begrijpen hoe je moet improviseren. We zullen ons richten op ritme-oefeningen, gehoortraining en muziekanalyse zoals akkoorden en muziekpartituren.

Over Carlos

Ik ben pas op mijn 15e jaar begonnen met vioolspelen. Hierdoor kan ik mij wel nog heel goed herinneren met welke methodes en technieken ik het vioolspelen heb geleerd. Deze ervarigen neem ik zeker mee in mijn docentschap. Door deze inzichten kan ik elke leerling lesgeven naar zijn/haar verlangens en behoeften. Mijn muziekopleiding heb ik gevolgd op concervatoria in Spanje en Zwolle. Op het moment volg ik de master op het Utrechts conservatorium onder Carla Leurs.

Ik heb in diverse (jeugd) orkesten in Spanje gespeeld, en ben sinds 2018 actief lid van het Libero Strijkorkest uit Zwolle.

Ik heb zowel in Spanje als in Nederland lesgegeven aan studenten van verschillende niveau’s: beginners, amateurs en gevorderde studenten. Studenten die zich voorbereiden op het conservatorium, maar ook de allereerste beginners en jonge kinderen.

Omdat ik uit Spanje kom kan ik lesgeven in het Spaans, Engels en Nederlands.

Contact met Carlos

Telefoon:06 8152 2230
e-mail:carlosgomezlorente@outlook.com
Website:www.carlosgomez.nl
Facebook:Carlosgomez

Tarieven cursusjaar 2023-2024

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORMLESDUURTARIEF < 21jrTARIEF ≥ 21jrLESSEN
Individueel les wekelijks30 min.€ 1.165€ 1.41038
Individueel les wekelijks45 min.€ 1.730€ 2.09338
Individueel les wekelijks60 min€ 2.280€ 2.75938
Individueel les tweewekelijks60 min.€ 1.165€ 1.41019
Duoles (2 pers.) wekelijks45 min.€ 905 p.p.n.v.t.38
Introductiecursus30 min.€ 75n.v.t.3

N.B.

  • Maatwerk en andere lesvormen in overleg mogelijk.
  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.