Hanneke Veldhuizen

Saxofoon

Direct naar lestarieven, contact

“Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten”
-Gustav Mahler

Over Hanneke

Als klein meisje droomde ik over het worden van de nieuwe Candy Dulfer. Deze droom heeft mijn hele leven beïnvloed. In 2017 startte ik met mijn bachelor klassiek saxofoon met als docent Johan van der Linden. Binnen haar opleiding was ik niet alleen gefocust op klassieke muziek maar deed ik ook mee met de ArtEZ bigband. Tegenwoordig speel ik baritonsaxofoon in het Lunette Saxophone Quartet en werkt ik veel samen met dj’s met als hoogtepunten het WK volleybal en Amsterdam City Swim.

@damesdraaiendoor | @Floorjaxx | @saxwiththedj

Al deze verschillende stijlen laat ik naar voren komen in mijn saxofoonlessen. Samen ontdekken we welke muziekstijl bij jou past. Ik ben open, sociaal en nieuwsgierig en deze kernwaarden vormen de basis van mijn muzieklessen.

Saxofoonles op maat

Ik ben een docent die op zoek gaat naar welke methodiek bij jou past. Wat is je doel en hoe gaan we dit samen bereiken? Wil je meer vrijheid tijdens het spelen of wil je juist werken aan techniek. Ik sta open voor jouw ideeën en stuurt bij waar nodig. Heb je nog nooit een instrument aangeraakt of speel je al jaren? Geen zorgen! Al mijn lessen zijn geschikt voor elk niveau.
Voor jouw eerste proefles hoef je nog geen instrument te hebben. In de proefles wordt advies gegeven over hoe je het beste aan een eigen instrument kunt komen. Hiervoor is er van alles mogelijk!

De verschillende saxofoons
– Sopraan saxofoon
– Alt saxofoon
– Tenor saxofoon
– Bariton saxofoon

Beginners hebben hun eerste les op de alt saxofoon vanaf 8 jaar. Speel jij al jaren op een bariton saxofoon? Niet getreurd elke saxofoon is welkom in de les!

Ben jij jonger dan 8 jaar? 
Kom dan beginnen met het leren van muziek maken doormiddel van ritmespellen, blokfluitles, zingen en het leren van de noten.

Samenspelen

Wil jij meer weten over samenspel? Kom gerust langs met jouw ensemble! Hoe beweeg, intoneer of speel je precies gelijk in een ensemble? Elke samenwerking heeft een andere aanpak nodig. Net zoals je met iedereen een ander gesprek hebt speel je met elk instrument anders samen. Door mijn vele ensemble ervaring kan ik jullie alle ins & outs leren over het samenspelen.

Contact met Hanneke

Telefoon:06 1196 9550
e-mail:veldhuizen.hanneke@gmail.com
Website:www.hannekeveldhuizen.nl

Tarieven cursusjaar 2023-2024

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORMLESDUURTARIEF < 21jrTARIEF ≥ 21jrLESSEN
Individueel les wekelijks60 min.€ 2.275€ 2.75338
Individueel les wekelijks45 min.€ 1.730€ 2.09338
Individueel les wekelijks30 min.€ 1.165€ 1.40938
Individueel les tweewekelijks60 min€ 1.165€ 1.40919
Proefles20 mingratisgratis1

N.B.

  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.
  • Maatwerk is in overleg mogelijk.