Pop, Soul en Gospelkoor

Direct naar contact, lestarieven

Het DNM Pop, Soul en Gospelkoor “Spiritual Thing” o.l.v. Gaby en Jeroen van Helsdingen

Gospel heeft het, maar we zingen ook beroemde Pop en Soulnummers.
Het zijn niet meer de Les Humphry Singers en Mahalia Jackson’s van weleer; Gospel heeft zich ontwikkeld tot een hippe stroming en een kweekvijver van talent. Dat gecombineerd met Pop en Soul klassiekers maakt van elke repetitie en optreden een feest!

Elke woensdagavond gaat in de mediatheek van het Vitus het dak eraf, wanneer we twee uur lang aan de gang gaan. We gebruiken geen bladmuziek, Gaby zingt alles voor. Werken aan timing, uitspraak en klank gaat al zingend. 

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Ervaring is geen vereiste, passie en doorzettingsvermogen wel, want we gaan er stevig tegenaan. We organiseren optredens én professionele opnames.

  • Wil je meer leren over jouw stem en het mengen met anderen?
  • Wil je leren swingen?
  • Wil je solo’s zingen en leren improviseren?

Sluit je dan aan bij ons Pop, Soul en Gospelkoor!

Wanneer?

  • Woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Mediatheek
  • Maximaal aantal deelnemers: 30

Gaby en Jeroen van Helsdingen

Gaby studeerde zang aan het conservatorium van Amsterdam. Ze heeft in haar loopbaan veel ervaring als studiozangeres opgedaan, opgetreden met diverse bands en heeft haar eigen zangpraktijk. Ze heeft les gegeven aan het conservatorium in Utrecht en met Jeroen een aantal CD’s gemaakt. In Amsterdam en het Gooi heeft ze gospelkoren gedirigeerd en is momenteel als muziekdocent verbonden aan het A. Roland Holst College.

Jeroen studeerde cum laude piano af aan het Haags conservatorium en won verschillende jazzprijzen. Hij maakte deel uit van The Obsessions, de huisband van het Radio6 jazzprogramma Mijke & Co Live en speelde daar met grote namen uit de Jazz&Soul. Hij maakte 6 platen onder eigen naam. Jeroen geeft ook pianoles aan De Nieuwe Muziekschool.

Contact

Telefoon:06 3032 2230
e-mail:jeroenvanhelsdingen@gmail.com

Lestarieven cursusjaar 2023-2024

(schuif de tabel op je mobiel  heen en weer om alle info te kunnen zien, of kantel je telefoon)

LESVORMLESDUURTARIEF < 21 jrTARIEF ≥ 21 jrLESSEN
groepsles wekelijks120 min.€ 630€ 76038
proefles120 min.€ 17€ 201

NB: cursisten en koorleden onder 21 jaar betalen geen btw