Gospelkoor

Direct naar contact, lestarieven

Het DNM Gospelkoor o.l.v. Gaby en Jeroen van Helsdingen

Gospel heeft het!
Het zijn niet meer de Les Humphry Singers en Mahalia Jackson’s van weleer; Gospel heeft zich ontwikkeld tot een hippe stroming en een kweekvijver van talent.

Elke woensdagavond gaat in de mediatheek van het Vitus het dak eraf, wanneer we twee uur lang aan de gang gaan. We gebruiken geen bladmuziek, Gaby zingt alles voor. Werken aan timing, uitspraak en klank gaat al zingend. 

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Ervaring is geen vereiste, passie en doorzettingsvermogen wel, want we gaan er stevig tegenaan. We organiseren optredens én professionele opnames.

  • Wil je meer leren over jouw stem en het mengen met anderen?
  • Wil je leren swingen?
  • Wil je solo’s zingen en leren improviseren?

Sluit je dan aan bij ons Gospelkoor!

Wanneer?

  • Woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur
  • We starten op 2 maart 2022
  • Maximaal aantal deelnemers: 30

Gaby en Jeroen van Helsdingen

Gaby studeerde zang aan het conservatorium van Amsterdam. Ze heeft in haar loopbaan veel ervaring als studiozangeres opgedaan, opgetreden met diverse bands en heeft haar eigen zangpraktijk. Ze heeft les gegeven aan het conservatorium in Utrecht en met Jeroen een aantal CD’s gemaakt. In Amsterdam en het Gooi heeft ze gospelkoren gedirigeerd en is momenteel als muziekdocent verbonden aan het A. Roland Holst College.

Jeroen studeerde cum laude piano af aan het Haags conservatorium en won verschillende jazzprijzen. Hij maakte deel uit van The Obsessions, de huisband van het Radio6 jazzprogramma Mijke & Co Live en speelde daar met grote namen uit de Jazz&Soul. Hij maakte 6 platen onder eigen naam. Jeroen geeft ook pianoles aan De Nieuwe Muziekschool.

Contact en tarieven

Telefoon: 06 3032 2230
E-mail: jeroenvanhelsdingen@gmail.com
Tarief: € 19,- per les inclusief btw

NB: cursisten en koorleden onder 21 jaar betalen geen btw