Lucky Chops Brassband

Direct naar lestarieven, contact

Speel je een blaasinstrument, drums of bas en wil je graag in een band spelen? Misschien is de Lucky Chops Brassband dan wel wat voor jou!

Brassband

Een brassband is een band met blazers en ritmesectie (bas en drums). Er is geen zang in een brassband. De blazers spelen de hoofdrol en spelen popmuziek, jazz of house. Lucky Chops is zo’n brassband. Zij spelen de muziek die zij zelf leuk vinden (pop, house, jazz) en doen er ook nog coole moves bij. Ze zijn ooit begonnen in de metrostations van New York, maar nu zijn ze bekend geworden via YouTube en touren ze over de hele wereld. In de Lucky Chops Brassband van De Nieuwe Muziekschool spelen we muziek van hun, en van een andere bekende brassband, genaamd Gallow Street. Na elke serie van 10 lessen sluiten we af met een spetterend concert!

Bekijk deze films van de twee brassbands om een idee te krijgen:

Onze docenten

            

Onze saxofoondocenten Jelske Hoogervorst en Itai Weissman verzorgen deze bandcoaching. Ze hebben beide zeer veel ervaring in het spelen in bands en improvisatie en kunnen hun kennis en enthousiasme als geen ander overbrengen op de leerlingen. Meer informatie over de docenten kun je lezen op hun docentenpagina’s.

Wanneer en voor wie

Behalve voor de leerlingen van De Nieuwe Muziekschool is de bandcoaching ook te volgen door leerlingen van andere muziekscholen. Je kunt jezelf hier direct online opgeven om mee te doen. Hier kun je ook je voorkeur voor datum/tijd doorgeven.

Op de volgende dagen worden de Lucky Chops Brassband lessen gehouden:

DAG TIJD (+/-) DOCENT
Dinsdag 19.00 – 20.00 Itai Weissman
Donderdag 18.00 – 19.00 Jelske Hoogervorst

Contact

Jelske Hoogervorst 06 1921 0976 jelskehoogervorst@gmail.com
Itai Weissman 06 4300 5586 waismane@gmail.com

Lestarieven

Het kost maar €13,- per les, of €15,- als je (nog) geen privéles volgt bij ons. En elk seizoen zijn er twee series van 10 lessen. Elke les duurt 60 minuten.

Voor meer algemene informatie over onze diverse samenspel mogelijkheden, kijk op onze pagina ‘Samenspelen in een bands, ensemble of workshop’