Meteen samenspelen voor iedereen

Direct naar contact, lestarieven

Onze saxofoon docent Itai Weissman start een eenvoudig samenspel-cursus  voor alle leerlingen van De Nieuwe Muziekschool van alle niveaus. Zo kun je naast je privé lessen meteen in groepsverband gaan samenspelen. Dit zal jou muziekbeleving vanaf het begin al verhogen en geeft een extra dimensie aan het leren van jou blaasinstrument!

Voor elk niveau is er voldoende uitdaging. Alle instrumenten kunnen meedoen.

Wanneer: Op een middag of avond, in overleg.

Over Itai

Ik kom oorspronkelijk uit Israël en woon sinds 2006 in Amsterdam waar ik in 2012 mijn masteropleiding aan het conservatorium in het vak jazz saxofoon met summa cum laude heb afgerond. Toen werd ik gevraagd om aan het conservatorium les te geven en dat doe ik nog steeds. Verder ben ik onderdeel van verschillende (inter)nationale jazz en pop formaties zoals de bekende afrobeat band KOFFIE en AAN! (feat. Jungle By Night) waarmee ik onder andere op het North Sea Jazz Festival en andere binnen- en buitenlandse festivals gespeeld heb en CD’s zoals “HUNTU” & “Eh Lady” (KOFFIE) en “What If” (EvenSanne) op heb genomen.

Naast de saxofoon ben ik gespecialiseerd in het spelen van het EWI (electric wind instrument). EWI zou je kunnen beschrijven als een synthesizer die gecontroleerd kan worden door adem. Maar het is nog veel meer dan dat. Het is een relatief nieuw instrument (jaren 80) en bied een breed spectrum van geluiden. Zo is bijvoorbeeld de filmmuziek van de bekende Disney film “WALL-E” en ook delen van de muziek voor de film “Titanic” gecomponeerd en ingespeeld op EWI. Het is een mooie aanvulling voor saxofonisten maar ook voor andere blaasinstrumenten.

contact

[table th=”0″]

Telefoonnummer:|    06  4300 5586
E-mailadres:|   waismane@gmail.com

[/table]

Lestarieven

Lestarieven voor ensembles, bands en koren vind je hier