Louis Braam

Pop Piano en Keyboards

Direct naar lestarieven, contact

Over Louis

Ik studeerde in 2012 succesvol af aan het InHolland Conservatorium te Haarlem bij Jan-Peter Bast en Nol Sicking. Sindsdien ben ik als freelance musicus actief de muziek in gedoken.

Ik ben o.a. toetsenist in de coverbands ‘Stereo Sessions’ en ‘Legend’. Tevens tourde ik tussen 2014-2015 de theaters in Groot-Britannië met ‘Dreaming of Kate: a tribute to Kate Bush’. Ik schrijf ook eigen materiaal: sinds 2016 ben ik onderdeel van het duo ‘Funky Jabber’. Begin 2021 verscheen onze eerste plaat ‘Dreamtime’ op alle grote streaming platforms. Momenteel is een tweede plaat in de maak.

Ik speel ook in meerdere tribute bands. Sinds voorjaar 2022 ben ik onderdeel van Toto-tribute band ‘Kingdom of Desire’ waarmee we optredens in Nederland en daarbuiten hebben gedaan. In deze band speel ik de virtuoze pianopartijen van mijn idool David Paich.

Daarnaast speel ik sinds 2023 in Pink Sheep: een Pink Floyd tributeband. Daarmee kwam een van mijn grootste dromen uit, om het rijke oeuvre van Pink Floyd te spelen en te duiken in alle gave synths en effecten die zij hebben gebruikt.

Naast mijn werkzaamheden als uitvoerend musicus, geef ik al 11 jaar les, zowel privé als op verschillende muziekscholen.

De les

In mijn lessen staat het speelplezier voorop. Naast de basisvaardigheden, zoals noten lezen, akkoorden, toonladders etc., besteden we in de lessen volop aandacht aan jouw persoonlijke groei: wat wil jij graag leren? 

Jij mag namelijk altijd je eigen inbreng in de les doen!

Daarnaast besteden we aandacht aan improvisatie en componeren: van het samen uitzoeken van solo’s uit bestaande stukken tot het componeren en opbouwen van eigen liedjes. Het kan allemaal en ik help je er graag bij!

Ik breng mijn ervaringen als uitvoerend musicus in bands ook graag mee in de les: hoe programmeer ik mijn sounds in op mijn keys? Hoe speel ik keys in een bandsetting? Waar moet ik op letten? In de les komt dit allemaal voorbij. Dit komt bovendien mooi van pas als je zelf in een bandje als toetsenist wilt spelen. Ensembles worden namelijk ook door DNM georganiseerd.

Contact

Telefoon:06 4868 9647
e-mail:louisramiromusic@gmail.com

Lestarieven cursusjaar 2023-2024

(de tabel op je mobiel  heen en weer schuiven om alle info te kunnen zien, of je telefoon kantelen)

LESVORMLESDUURTARIEF < 21 jrTARIEF ≥ 21 jrLESSEN
Individueel les wekelijks30 min.€ 1.235€ 1.49538
Individueel les wekelijks60 min.€ 2.470€ 2.98938
Individueel les tweewekelijks60 min.€ 1.235€ 1.49519
Individueel les tweewekelijks30 min.€ 618€ 74819
Kennismakingsles30 min.gratis*gratis*1
  • * Proefles is gratis bij afname van een lespakket. Anders €32,50 (<21jr) of €40 (≥21jr)
  • Het jongerentarief tot 21 jaar is vrijgesteld van BTW.
  • Een seizoen heeft standaard 38 lesweken. Vakanties worden niet meegerekend.
  • Je kunt op elk gewenst moment beginnen.
  • Een proefperiode is altijd mogelijk.