Pianoles Bussum

Wil je pianoles? Volg dan pianoles bij De Nieuwe Muziekschool in Bussum.  Betaalbare, professionele pianolessen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Klassiek of jazz en pop. Noten lezen of leren improviseren. Je kunt kiezen uit drie docenten. Al onze docenten zijn gediplomeerd, actief als uitvoerend musicus, en hebben ruime ervaring met lesgeven. Kies de docent die het beste bij jou past.

Jeroen van Helsdingen is gespecialiseerd in jazz en pop, en legt het accent in de les op grooven en improvisatie. Folke Nauta heeft zijn sporen in de kamermuziek dubbel en dwars verdiend. Folke: “ pianoles mag leuk én leerzaam zijn; daarom houd ik als leraar van balanceren tussen aardig en soms een beetje streng.” Victoria Bori is een all-round pianiste en multi-instrumentaliste. Zij geeft niet alleen pianoles, maar ook keyboard-les en Muziektheorie.

Voor meer info over de docent, hun achtergrond, lesstijl en  -tarieven en het aanvragen van een proefles; kijk op hun eigen pagina. Al onze docenten bepalen hun eigen lesvormen en tarieven.

Jeroen van Helsdingen | Folke NautaVictoria Bori

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.